Monday, June 6, 2011

Happy Birthday To Me! haha

assalamualaikum..

alhamdulillah, 1st of all, aku ingin ngucap berbanyak terima kasih kat semua yg telah wish birthday aku ari marek.. nang happy aku baca sigek2 wish terpampang kat FB, emails, FS or sms.. syukur masih ada yg ingat ngn birthday aku walaupun sidak sekda bisik FB or other social networks yg lain.

aku menerima wish happy birthday terawal dari ex aku.. (masih juak nya ingat duhal ow? hehe) malam ya tepat jam 11.46pm nya sms aku, wish aku happy birthday.. then barulah berdurut2 wishes yg aku terimak.. aku lom check fb gik time ya.. apa yg aku ingat, aku tido dalam keadaan tersenyum.

kat office semua org tauk aku bday duhal.. hahahahha.... ada yg offer belanja makanlah and so on.. p aku terpaksa tolak sbb malam ya family aku ajak dinner sama celebrate bday aku. time ku check FB, hampir penuh wall aku dgn wishes birthday.. ya Allah, hari aku ckup ceria marek..even its monday, but hell, it felt like the best monday i ever had. 180 igek notifications dalam FB wish aku bday.. terimak kaseh semua.. aku udah reply each and everyone of it..i really appreciate your wishes.. God Bless Us All..

aku udah berusia 26 tahun nektok, aku berharap agar kehidupan aku bertambah baik, dari segi kewangan aku, pekerjaan aku and apa yg aku harapkan benar2, moga aku berjumpa dengan jodoh yg baik2.. sudah tentu, berumur 26 tahun tok, aku dah sikpat berfikir mcm tahun2 lepas.. aku udah menganjak kepada satu umur yg menandakan tamatnya zaman remaja aku. i have career now.. and i hope i can pursue my master degree after this..insya Allah..


Mak and Pap.. thank you!

to pap n mak and the rest of the family, i would like to say thank you so damn much for being always being there for me. you gave me the strength whenever im down. i wouldnt be what i am today without you all.. and for my beloved friends, thank you so much for the support.. may God bless us all..amin..

2 comments:

ZSqueenbee said...

HAPPY BIRTHDAY cuzieee..Ya Allah lpk kmk koh..hihi..may Allah bless u n moga cepat dpt jodoh..kmk xsbr nk g pengilan kawen gik tok..hihi

Richie said...

hahaha..thanks cuzzie..sikpa..janji ktk ada wish mek pun cukup.. doakan mek k? tapi buat masa tok, mek alang2 carik umah lok..hahaha..pelan jangka panjang.. malas juak nak becarik gerek agikdah..